MultiFlotta logó
Flotta hívás

Díjcsomagok

blue flotta

BLUE díjcsomag - Mobil Flotta díjcsomagok

BLUE díjcsomag előfizető lehet:
Jelenleg nem elérhető.

PINK díjcsomag - Mobil Flotta Díjcsomagok

PINK díjcsomag előfizető lehet:
adószámmal rendelkező magánszemély, őstermelő, egyéni vállalkozó, Bt., Kft., Kkt., Kht., Zrt., Nyrt., Szövetkezet.
Ezeket a tarifákat magánszemélyként nem tudod igénybe venni! 
Magán emberként csatlakozási lehetőség megoldható bizonyos esetekben! További részletekért érdeklődj az elérhetőségeinken! A hívószámok mellé lehet adatmegosztó  MultiSIM-et és eSIM-et is igényelni.

Szolgáltatásaink árai és részletei nem publikusak, így azt a honlapon nem jelenítjük meg, de ha email-ben kéred, szívesen elküldjük neked.
Ha érdekelnek a részletek, kattints az Ajánlatkérés gombra, ahol kérheted csomag ajánlatunkat és, ha érdekel a Jelentkezés menüpont alatt meg is rendelheted. Csatlakozás előtt minden esetben telefonos egyeztetés szükséges.
Vissza is hívunk, ha kéred!
Online chat esetén, NE felejtsd el az email címed megadni, mert a kérdéseidre adandó későbbi választ email cím hiányában nem tudjuk teljesíteni.

Az 5G hálózat a flotta csomaghoz elérhető. MultiSIM, eSIM igényelhető.

pink flotta

Orange díjcsomag - Mobil flotta díjcsomagok

ORANGE díjcsomag előfizető lehet:
Magánszemélyek csatlakozhatnak.

Szolgáltatások árai és részletei nem publikusak, így azt a honlapon nem jelenítjük meg, de ha emailben kéred, szívesen elküldjük neked.
Ha érdekelnek a részletek, kattints az Ajánlatkérés gombra, ahol kérheted csomag ajánlatunkat és, ha érdekel az oldalon a Jelentkezés menüpont alatt meg is rendelheted. Csatlakozás előtt minden esetben telefonos egyeztetés szükséges.
Visszahívást is kezdeményezhetsz!
Online chat esetén, NE felejtsd el az email címed megadni, mert a kérdéseidre adandó későbbi választ email cím hiányában nem tudjuk teljesíteni.

 e-Sim, Multi sim.

Ízelítő csomagár például: Korlátlan  hang és adat akár 9000.-ft alatt.