Díjcsomagok

blue flotta

BLUE díjcsomag - MobilFlotta díjcsomagok

BLUE díjcsomag előfizető lehet:
Jelenleg nem elérhető.

PINK díjcsomag - MobilFlotta Díjcsomagok

PINK díjcsomag előfizető lehet:
adószámmal rendelkező magánszemély, őstermelő, egyéni vállalkozó, Bt., Kft., Kkt., Kht., Zrt., Nyrt., Szövetkezet.
Ezeket a tarifákat magánszemélyként nem tudod igénybe venni! 
Magán emberként csatlakozási lehetőség megoldható bizonyos esetekben! További részletekért érdeklődj az elérhetőségeinken! A hívószámok mellé lehet adatkártyát, Tandem adatmegosztó kártyát, MultiSIM-et és eSIM-et is igényelni.

Szolgáltatásaink árai és részletei nem publikusak, így azt a honlapon nem jelenítjük meg, de ha email-ben kéred, szívesen elküldjük neked.
Ha érdekelnek a részletek, kattints az Ajánlatkérés gombra, ahol kérheted csomag ajánlatunkat és, ha érdekel a Jelentkezés menüpont alatt meg is rendelheted. Csatlakozás előtt minden esetben telefonos egyeztetés szükséges.
Vissza is hívunk, ha kéred!
Online chat esetén, NE felejtsd el az email címed megadni, mert a kérdéseidre adandó későbbi választ email cím hiányában nem tudjuk teljesíteni.

Az adatforgalmi csomagokban a Facebook, Instagram, FB Messenger, WhatsApp, Waze szöveges és képi tartalmak nem csökkentik az aktuális adatkeretet (a videó és a hang tovább használja).

pink flotta

Orange díjcsomag - Mobilflotta díjcsomagok

ORANGE díjcsomag előfizető lehet:
Magánszemély és cég is csatlakozhat.

Szolgáltatásaink árai és részletei nem publikusak, így azt a honlapon nem jelenítjük meg, de ha emailben kéred, szívesen elküldjük neked.
Ha érdekelnek a részletek, kattints az Ajánlatkérés gombra, ahol kérheted csomag ajánlatunkat és, ha érdekel az oldalon a Jelentkezés menüpont alatt meg is rendelheted. Csatlakozás előtt minden esetben telefonos egyeztetés szükséges.
Visszahívást is kezdeményezhetsz!
Online chat esetén, NE felejtsd el az email címed megadni, mert a kérdéseidre adandó későbbi választ email cím hiányában nem tudjuk teljesíteni.

Egyes adatforgalmi csomagokban a Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Snapchat szöveges és képi tartalmak nem csökkentik az aktuális adatkeretet (a videó és a hang tovább használja). Az 5G hálózat a flotta csomaghoz sajnos egyenlőre még nem elérhető.